foto

Nina Dvoržeckaja

  • nar. 1.1.1961 (58 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Děvuška s kosoj
2016 Sdajotsja dom so vsemi něudobstvami
Zlaja šutka (TV film)
2008 Na kryše mira
1993 Russkij regtajm
1988 Zapomenutá melodie pro flétnu
1987 Krejcerova sonata
1985 Choču těbě skazať... (TV film)
1982 Kafedra (TV film)

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
2017 Naljot (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
2013 Ottěpel (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Šambala (E16)
Propavšaja naslednica (E13)
Amerikanskij drug (E11)
další epizody (8)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
Syščiki (TV seriál)
Dětěktor lži (S02E01)
2001 Syščiki (TV seriál)
Dom, gdě isčezajut mužja (S01E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace