foto

Won-joong Jeong

  • nar. 26.9.1960 (58 let)
    Okres Hampyeong, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jeungin
2017 Cheongnyeongyeongchal
Deoking
2016 Baempaieoneun uri yeopjibe sanda
Gutbai singgeul
Maseuteo
2015 Akui yeondaegi
Joseonmyeongtamjeong : Nobui ddal
Naui jeolchin akdangdeul
2014 Inganjungdok
2013 Byeonhoin
2012 Chuť peněz
2011 Booleojin hwasal
Sunny
Uiroein
Woori iwooteui beomjoi
2008 Kang Cheol-jung: gonggongui jeog 1-1
Průšviháři
2006 Arang
Yasoo
2005 Geudttae geusaramdeul
2001 Hwasango
2000 Anakiseuteu
Libera me
1999 Lee Jae-sueui nan
1998 Jaguimo
Kishal kkayo
1997 Sanbuingwa

TV seriály

2019 Seulpool Ddae Saranghanda (TV seriál)
2018 리틀맘 스캔들 (TV seriál)
2017 Byeongwonseon (TV seriál)
2016 Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
2015 Hogooui sarang (TV seriál)
Palangsaeui jib (TV seriál)
Seupai (TV seriál)
Songgot (TV seriál)
2014 Gapdongi (TV seriál)
Goldeun keuloseu (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
Taeyangeun gadeukhee (TV seriál)
Watta! Jangbori (TV seriál)
2013 Donghwacheoreom (TV seriál)
Jikjangui shin (TV seriál)
Sangeo (TV seriál)
2012 Bokmajeon (TV seriál)
2011 Adeuleul wihayeo (TV seriál)
2010 Jeulgeowoon naui jib (TV seriál)
2009 Gyeongsookui, gyeongsookabeoji (TV seriál)
2008 Chin bubuui tansaeng (TV seriál)
Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
리틀맘 스캔들 시즌 2 (TV seriál)
2007 Choikang! ul eomma (TV seriál)
Gangnameommattarajapgi (TV seriál)
2005 Jamae bada (TV seriál)
Onri yu (TV seriál)
2004 Bok-kyeong naesarang (TV seriál)
2002 Eonjena dugeundugeun (TV seriál)
Gyeoul yeonga (TV seriál)
Nonseutob 3 (TV seriál)
Onammae (TV seriál)
2001 Dongseoneun johgessne (TV seriál)
Dongyang geukjang (TV seriál)
Matissneun cheonghon (TV seriál)
1999 Bom (TV seriál)
1998 Miseuteo Q (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace