foto

Gilberto Idonea

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 La scomparsa di Patò
2008 Chiamami Salomè
2007 Večeře s tou pravou
2005 Druhá svatební noc
2004 Následky lásky
2003 Inganno, L' (TV film)
2002 Nati stanchi
2001 Chobotnice X (TV film)
2000 Maléna
1999 Morso del serpente, Il (TV film)
1997 Chobotnice 8 (TV film)

TV seriály

2006 Crimini (TV seriál)
2005 Gente di mare (TV seriál)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1979 Delitto Notarbartolo, II (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace