foto

Joel Eisenblätter

  • nar. 22.4.1997 (22 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Rottmann schlägt zurück (TV film)
2010 Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare (TV film)
Tatort - Absturz (TV film)
2009 Bouře
Das Duo - Wölfe und Lämmer (TV film)
Polizeiruf 110 - Die armen Kinder von Schwerin (TV film)
2008 Smrtící lavina (TV film)
2007 Das 100 Millionen Dollar Date (TV film)
Die Masche mit der Liebe (TV film)
Dvojí výkupné (TV film)
Hilfe, die Familie kommt! (TV film)
2006 Beutolomäus und der geheime Weihnachtswunsch (TV film)
Die Landärztin - Diagnose Tollwut (TV film)
Sarah geht spazieren (studentský film)
Schöner Leben
2005 Ich sehe was, was Du nicht siehst...

TV seriály

2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky