foto

Ludovic Colbeau-Justin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Láska bez bariér
2015 On voulait tout casser
2012 L'homme de ses rêves (TV film)
2011 Cesta do Hollywoodu
2010 Diamants de la victoire, Les (TV film)
Le fils à Jo

TV seriály

2015 Contact (TV seriál)
2013 Détectives (TV seriál)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Čím kdo zachází, tím také schází (S01E05)
Komu čest, tomu čest (S01E04)
Jen ať se opijem (S01E03)
další epizody (5)
No Limit (TV seriál)
Mariage à haut risque (S02E06)
Le Prototype (S02E05)
Mort ou vif (S02E04)
další epizody (6)
2012 No Limit (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Trafics (TV seriál)
Vive la colo! (TV seriál)
2010 La commanderie (TV seriál)
2009 Nováčci (TV seriál)
Jeux dangereux (S03E03)
Nouveau départ (S03E02)
Derrière les barreaux (S03E01)
2007 Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Infiltration (S02E10)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Filmy

2017 C'est tout pour moi !
Traqués (TV film)

TV seriály

2017 Juste un regard (TV seriál)
2015 No Limit (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 2 (S03E02)
další epizody (4)
2013 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
Vacances j'oublie tout... (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace