foto

Igor Larin

  • nar. 27.4.1973 (46 let)
    Balabanovo, Kalužská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2019 Upravdomša (TV film)
2012 Duchless. Konec glamura
2010 Ivanov
2008 Nikto ně znajet pro sex 2: No sex
2003 Těatralnyj roman (TV film)
1998 Čjornyj okean

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Staruški v begach (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)

Galerie (3)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky