foto

Valerij Žukov

  • nar. 17.8.1941 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rok
2013 Cholodnoje bljudo (TV film)
Zerkala
2007 Medvěžja ochota
Tupoj žirnyj zajac
2006 Palač (TV film)

TV seriály

2018 Kogda solnce vzojďot (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Orjol ili reška (S01E36)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Perekrjostki suďby (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
2013 Kodex česti (TV seriál)
Bez kupjur (S06E10)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Čjornyj čelovek (S01E11)
Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Odin dolgij děň (S02E20)
2011 Čas Volkova (TV seriál)
Jubilej (S05E31)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
REC (S03E61)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Avral (S01E02)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Ošibka geněrala (S01E09)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Iděalnaja žertva (S01E17)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Operacija "Zona" (S03E05)
2005 Advokat (TV seriál)
Dězertir (S02E01)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pojedinki: Věrbovščik (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky