foto

Moo-saeng Kim

  • nar. 16.3.1943
    Jižní Korea
  • zem. 16.4.2005 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Eoggaedongmu
Godoki momburim childae
2000 Siworae
1988 Sarangui nakshi
1986 Yeojaneun hanbeon seungbuhanda
1985 Gipgo gipeun geugose
1977 Duldo eobtneun neo
1976 Daewi

TV seriály

2004 Pokpung sogeuro (TV seriál)
2003 Oktapbang koyangi (TV seriál)
2002 Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
2001 Insaengeun areumdahwo (TV seriál)
Mina (TV seriál)
여자는 왜 (TV seriál)
2000 Kyeongchal teukgongdae (TV seriál)
RNA (TV seriál)
Taeyangeun kadeukhi (TV seriál)
1999 Cheongchunui deot (TV seriál)
Mateul boyeodeuripnida (TV seriál)
1998 Maenbalui cheongchun (TV seriál)
Maeumyi gowayaji (TV seriál)
1997 Weding deureseu (TV seriál)
1996 Yongui nunmul (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
장희빈 (TV seriál)
1994 Dokkaebiga ganda (TV seriál)
1990 Daechunamu saranggeollyeotne (TV seriál)
1985 Imjin waeran (TV seriál)
1983 Chudonggung mama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky