foto

Soo-ro Kim

  • nar. 7.5.1970 (48 let)
    Ansong, provincie Kjonggi, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Singwa hamgge
2014 Minwoossi oneun nal
2013 Topseuta
2012 Jeomjaengyideul
Naneun wangyirosoyida
2011 Mai wei
Mr. aidol
2010 Gosa doo beonjjae iyagi : kyosaengsilseub
Juyuso seubgyuksageun 2
Kwijeuwang
Romaentik hebeun
2009 Hongkildongui huye
Národní reprezentace
Ogamdo
2008 Keunyeoneun yeobbeottda
Woolhakkyo iti
2007 Eonniga ganda
Ssonda
2006 Gong Pil-du
Hobhyeolhyeongsa nadoyeol
Janhoghan chulgeun
2005 Gan keun gajok
Muyeonggeom
Naesaengae gajang areumdaun iljuil
2004 Baramui jeonseol
Eseu daieoli
Nae yeojachingureul sogae habnida
Pouta války
2003 Madeullen
2002 Jaemitneun yeonghwa
2001 Dalmaya nolja
Heugsuseon
Hwasango
Seonmul
2000 Bichunmoo
Libera me
Rány pod pás
1999 Juyuso seubgyeoksageon
Swiri
1998 Tukabseu 3
1993 Tukabseu

TV seriály

2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
2012 Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
2010 Gongbooeui sin (TV seriál)
2008 Matzzang (TV seriál)

TV pořady

2017 Ojieui mabeopsa (TV pořad)
Oppa saenggak (TV pořad)
2016 Miun uri saekki (TV pořad)
판타스틱 듀오 (TV pořad) - mod.
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
Noraessaum - seungbu (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
달빛프린스 (TV pořad)
댄싱 9 (TV pořad)
2012 고쇼 (TV pořad)
2011 탑 기어 코리아 (TV pořad)
힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)
2008 Paemilliga tteotda (TV pořad) - mod.
김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)
2003 보야르 원정대 (TV pořad)
1981 Ilbam (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace