foto

Elvis Nolasco

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 179th Street
2018 Time 2 Surrender
2017 Roxanne Roxanne
2014 Da Sweet Blood of Jesus
2013 Oldboy
2008 Che Guevara
2006 Wannabe, The
2002 Rock Steady

TV seriály

2018 Fotbalový talent (TV seriál)
The Choice is Yours (E06)
All We Got (E05)
Drápy (TV seriál)
Russian Navy (S02E03)
2017 Drápy (TV seriál)
Self-Portrait (S01E06)
Batshit (S01E05)
Fallout (S01E04)
další epizody (5)
She's Gotta Have It (TV seriál)
#ChangeGonCome (GENTRIFICATION) (E09)
#LoveDontPayDaRent (IF YOU DON'T KNOW ME BY NOW) (E08)
#LuvIzLuv (SEXUALITY IS FLUID) (E04)
další epizody (5)
2016 American Crime (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (9)
2010 Futurestates (TV seriál)
2005 Miracle's Boys (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zlo (S05E17)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Four Days (S02E03)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Hot Pursuit (S06E05)
1993 Policie New York (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Time 2 Surrender

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Time 2 Surrender

Producentská filmografie

Filmy

2018 Time 2 Surrender

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace