foto

Michael Mayers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Bez úniku
2012 Nuclear Family
2010 Think Tank
2007 Them (TV film)
2005 Bounty Hunters (TV film)
2003 Akta Pentagon (TV film)
2001 Dinosaur Hunters (TV film)
The Heart Department (TV film)
The Jimmy Show
2000 Dům s tichým barem
Fotroviny
Speed for Thespians
The Final Days
1999 Král Joe
1998 Nechte mě žít
1997 Broadway Damage
Changing Habits
Lewis, Clark a George
Prix Fixe
1995 Café Society
Haló, tady Denisa
Špinavé prachy
1994 Spanking the Monkey
1988 Wolfpack
1986 Atomové gymnázium

TV seriály

2016 Murder in the First (TV seriál)
Rise of the Phoenix (S03E09)
Let's Make a Deal (S03E07)
Follow the Money (S03E05)
další epizody (5)
2015 Murder in the First (TV seriál)
Number Thirty Nine (S02E12)
Down Time (S02E11)
Bruja Blanca (S02E09)
další epizody (6)
2014 Mixology (TV seriál)
Closing Time (E13)
Last Call (E12)
Bruce & Maya (E11)
další epizody (13)
Murder in the First (TV seriál)
Blunt the Edge (S01E10)
Family Matters (S01E09)
Win Some, Lose Some (S01E08)
další epizody (8)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Politická hra (TV seriál)
Resignation Day (E06)
16 Hours (E05)
The Woman Problem (E03)
další epizody (5)
2010 Outlaw (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Zase na cestě (S04E24)
Miluj bližního svého (S04E22)
Když napečeš, on přijde (S04E20)
další epizody (7)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Novomanželé (S04E10)
Slavnost vína (S04E08)
Zen a umění zdravého žití (S04E06)
další epizody (11)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Nedokončené záležitosti (S03E09)
Věříte na kouzla? (S03E07)
Dostaneš, co zasloužíš (S03E05)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Vážné problémy s ovládáním (S01E09)
Občanská válka (S01E07)
Padlý anděl (S01E05)
další epizody (4)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
Tomorrow (S07E22)
Institutional Memory (S07E21)
Requiem (S07E18)
další epizody (10)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
Undecideds (S07E08)
The Al Smith Dinner (S07E06)
další epizody (20)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
A Change is Gonna Come (S06E07)
The Dover Test (S06E06)
další epizody (7)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)

Dokumentární

2002 New Sideshow, The (TV film)
2000 Pouštní mumie Peru (TV film)
1997 Asteroidy: Drtivý dopad
1982 Nature (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Murder in the First (TV seriál)
My Sugar Walls (S02E04)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Suck My Alibi (S01E07)
2011 Bratři a sestry (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S05E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace