foto

Jean-Christophe Averty

  • nar. 6.8.1928 (92 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Petit Mitchell illustré, Le (TV film)
1962 Sbohem, Filipíno
1957 C'est arrivé à 36 chandelles

TV seriály

1976 L'homme en question (TV seriál)

Dokumentární

2017 Raymond Roussel: Le Jour de Gloire
2010 L'Info est-elle comestible ?
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Amour-Anarchie: Léo Ferré (TV film)
1985 Jouez hautbois, résonnez musettes (TV film)
1981 Ubu cocu ou l'archéoptéryx (TV film)
1980 Émilie jolie (TV film)
1977 Chantecler (TV film)
Impressions d'Afrique (TV film)
1976 Le château des Carpathes (TV film)
1975 Le péril bleu (TV film)
1973 La vie rêvée de Vincent Scotto (TV film)
1971 Melody (TV film)
1970 Alice au pays des merveilles (TV film)

TV seriály

1987 La vengeance d'une orpheline russe (TV seriál)
1963 Raisins verts, Les (TV seriál)

Dokumentární

2015 Un siècle d'écrivains: Alfred Jarry (TV film)
Un siècle d'écrivains: Raymond Radiguet 1903-1923: Les deux vies du chat Radiguet (TV film)
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)
1964 Chroniques de France (TV seriál)
1963 Ella Fitzgerald v Olympii (koncert)

TV pořady

1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)
1966 Gala de l'Unicef (TV pořad)
1956 En direct de... (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Ubu cocu ou l'archéoptéryx (TV film)
1977 Impressions d'Afrique (TV film)
1973 Musidora (TV film)

TV seriály

1963 Raisins verts, Les (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1973 Ouvrez les guillemets (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky