foto

Ephraim Kishon

  • nar. 23.8.1924
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 29.1.2005 (80 let)
    Appenzell, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 A bol to škovránok (TV film) - divadelní hra
1986 Ohnsorg Theater - Der Trauschein (divadelní záznam) - divadelní hra
1976 Es war die Lerche (TV film) - divadelní hra
1967 Der Trauschein (divadelní záznam) - divadelní hra
1964 Die Heiratsurkunde (TV film)
1963 Der Trauschein (divadelní záznam) - divadelní hra

Herecká filmografie

Filmy

1986 Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1981 Schützling, Der (TV film)
1979 Der Idiot im Hintergrund (TV film)
1969 Te'alat Blaumilch
1967 Ervinka

Dokumentární

1998 Been There, Done That

Host

TV pořady

2002 Gabi Bauer (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)