foto

Virginie Pradal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nos années folles
2010 Gigola
2006 Dévorez-moi (TV film)
2003 À cran (TV film)
1990 Pépé la gâchette (TV film)
Tatie Danielle
1982 P'tites têtes, Les
Épreuve, L' (TV film)
1981 Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
Plaisirs de l'ile enchantée, Les (TV film)
1980 Oeuf, L' (TV film)
1979 Budeme hubnout společně
1973 Les Fourberies de Scapin (TV film)

TV seriály

2015 Si Guitry m'était conté (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
Plus belle la vie (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 Muž v domácnosti (TV seriál)
Nové dívky od vedle (TV seriál)
1993 Seconde B (TV seriál)
Une famille pas comme les autres (TV seriál)
1992 La guerre des privés (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1988 Mala de Cartão, A (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1982 Madame S.O.S. (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1974 Gil Blas de Santillane (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Midi-Première (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky