foto

Eberhard Mellies

  • nar. 8.6.1921 (98 let)
    Schlawe, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
1991 Der Strass
1990 Zeitzünder (TV film)
1989 Almási, avagy a másik gyilkos (TV film)
Der Tölpelhans
Princezna Husopaska
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie (TV film)
1987 Madame Husson und ihr Tugendjüngling (TV film)
1986 Neznámé paprsky (TV film)
Offiziere (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Die Neigung (TV film)
1984 Onkel Pelle (TV film)
Und laß dir kein Unrecht gefallen (TV film)
Von der Müllerstochter, die Gold spinnen wollte (TV film)
Zeitzünder (TV film)
1983 Der Fall Marion Neuhaus (TV film)
Fräulein Mama
Was dem einen sein Teufel, ist dem andern sein Nachtigall (TV film)
1982 Der Notnagel (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Hoffnung für Anna (TV film)
Der Teufelskreis (TV film)
Ein Bild von einem Mann (TV film)
1981 Aus der Franzosenzeit (TV film)
Das Gespräch (TV film)
1980 Baulöwe, Der
Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Glück und Glas (TV film)
Salz und Brot und gute Laune
Wo warst du heute nacht, Caroline? (TV film)
1979 Lachtauben weinen nicht
Spurensucher (TV film)
1978 Fleur Lafontaine
Glücksperlen (TV film)
Přechod
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Zechtour (TV film)
Die Schildbürger (TV film)
1976 Aschenbrödel (TV film)
Die Bibliothekarin (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein ungewöhnlicher Auftrag (TV film)
1975 Das Sommerhaus (TV film)
Menschenskind, Nikolka (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Gleisen (TV film)
1974 Der Staatsanwalt hat das Wort - Das Gartenfest (TV film)
Die Mission (TV film)
1973 Apači
Die klugen Dinge (TV film)
1972 Das 109. Experiment (TV film)
Januskopf
Polizeiruf 110 - Blütenstaub (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
1971 Der Sonne Glut (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Zwei Promille (TV film)
Pygmalion XII (TV film)
Utajené přátelství (TV film)
Über ganz Spanien wolkenloser Himmel (TV film)
1970 Heiner Fink (TV film)
Moje nultá hodina
Tscheljuskin (TV film)
1969 Genosse Vater (TV film)
1965 Die andere Front (TV film)
Frühling braucht Zeit, Der
1964 Eine amerikanische Hochzeit (TV film)
Rummelplatz (TV film)
1963 Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)
Die rote Kamille (TV film)
1962 Geboren unter schwarzen Himmeln (TV film)
Geheime Fäden (TV film)
1960 Der neue Fimmel

TV seriály

1989 Rita von Falkenhain (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Fridolin (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1972 Světlo černé svíčky (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky