foto

Olivier Lejeune

  • nar. 12.5.1951 (69 let)
    Orléans, Loiret, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Edmond
2008 Poslední zločin
2006 Dévorez-moi (TV film)
1992 Fauteuil magique, Le
1981 Signé Furax

TV seriály

1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Grosses têtes, Les (TV seriál)
1989 Tribunal (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Dévorez-moi (TV film)

Host

TV pořady

2006 Les Années bonheur (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1975 Ring Parade (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky