foto

Pierre-Jean Chérer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Demi-soeur
2007 Falešná identita
2005 Jdi, žij a někým se staň
Svatební den
2004 Prokletí bohů
2001 Impasse du cachalot, L' (TV film)
Le Soleil au-dessus des nuages
Slečna
1997 La Divine Poursuite
1990 Clérambard (TV film)
1988 New York 1935
1982 Un matin rouge
1981 Promarněné šance

TV seriály

2009 Paris 16ème (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Tourner la page (S04E01)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Le tuteur (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Žena zákona (TV seriál)
Perfide Albion (S06E02)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
1995 Muž v domácnosti (TV seriál)
1991 Talkie-walkie (TV seriál)
1988 Paparoff se vrací (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky