foto

Tülay Bursa

  • nar. 1959

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fırıldak Ailesi
2014 Proč nemůžu být Tarkovský?
2011 Musallat 2: Lanet
2001 Fidan Hanım'a Ne Oldu (TV film)

TV seriály

2015 Baba Candır (TV seriál)
Mutlu Ol Yeter (TV seriál)
2013 Aramızda Kalsın (TV seriál)
Fırıldak Ailesi (TV seriál)
2012 Böyle Bitmesin (TV seriál)
Kalbim 4 Mevsim (TV seriál)
Yol Ayrımı (TV seriál)
2011 Sırat (TV seriál)
2009 Kasaba (TV seriál)
2007 Kara Yılan (TV seriál)
2006 Erkekler Ağlamaz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky