foto

Gérard Lanvin

  • nar. 21.6.1950 (69 let)
    Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Francie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César Awards

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pension complète
Rodinné vinařství
2014 Bon rétablissement !
Colt 45
2013 96 heures
Angelika
2012 Upřímná přátelství
2011 Gang Story
2010 Le fils à Jo
Limit
2009 Envoyés très spéciaux
Erreur de la banque en votre faveur
2008 Ochrana státu
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2007 Le Prix à payer
2006 Kempink
Le héros de la famille
2005 Ach, ty děti
Parrains, Les
2004 San Antonio
2003 La petite semaine, À
Les Clefs de bagnole
2002 Blbec na krku
Tři esa
2001 Les morsures de l'aube
2000 Někdo to rád jinak
Passionnément
1998 Divokost v srdci
Femme du cosmonaute, La
1996 Anna Oz
Můj pasák
1994 Nejmilejší syn
1993 Svišti
1992 Krásný příběh
1990 Jsou dny... a úplňky
1989 Mes meilleurs copains
1988 Palace (TV film)
1987 Saxo
1986 Frères Pétard, Les
1985 Moi vouloir toi
Specialisté
1984 Noční návštěva
Pochod ve stínu
1983 Cena za nebezpečí
1982 Tir groupé
1981 Je to rozumné?
Victor
Volba zbraní
Zvláštní případ
1980 Entourloupe, L'
Extérieur, nuit
Filles d'Adam, Les (TV film)
Traque, La (TV film)
Une semaine de vacances
1979 Disciplína musí bejt
Héros n'ont pas froid aux oreilles, Les
Tapage nocturne
1977 Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine

TV seriály

2018 Dix pour cent (TV seriál)
Gérard (S03E03)
2011 Platane (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)

Dokumentární

2019 Le Plus beau pays du monde 3 (TV film) - vyp.
2016 Invitation sur le Plateau
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2002 Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)
2001 Les morsures de l'aube: Making of
1998 Comme au cinéma (TV seriál)
1982 Serge Gainsbourg: Enquête sur une vie d'artiste (TV film)

Host

TV pořady

2016 Génération Balavoine, 30 ans déjà (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1990 Nuls, l'émission, Les (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce