foto

Marija Lugovaja

  • nar. 23.7.1987 (32 let)
    Leningrad, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špion №1
2017 Afrika
2013 Jolki 3
2007 1814

TV seriály

2018 Lepší než my (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
2015 Děkoracii ubijstva (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
2010 V lesach i na gorach (TV seriál)
2009 Kamenskaja (TV seriál)
Rekviem (S05E01)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Veskije argumenty (S02E04)
2006 Junkera (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky