foto

Sergej Batalov

  • nar. 19.4.1957 (61 let)
    Irbit, Sverdlovská oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vremja pěrvych
2016 30 svidanij
2014 Jolki 1914
2012 Něpuťovaja něvestka (TV film)
2010 Dom Solnca
2009 Atentát na Stalina (TV film)
Passažirka
2008 Bez viny vinovatyje
Gospoda oficery: Spasti imperatora
2007 07-j meňajet kurs
Uroki obolščenija
Vaněčka
Vnězemnoj
Žizň vrasploch
2006 Geroj našego vremeni
2002 Marš Tureckogo 3: Šerif v zakoně (TV film)
2001 Prazdnik
2000 Fortuna
1999 Choču v ťjurmu
1998 Sočiněnije ko Dňu Pobědy
1997 Policejskije i vory
1995 Jechaj!
Mělkij běs
Širli-Myrli
1993 Plenniki udači
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 Na těbja upovaju
1991 Ciniki
Oblako-raj
1988 Без ножа и кастета (TV film)
1984 Rjabinovyje noči
1983 Něždanno-něgadanno

TV seriály

2017 Komanda B (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2015 Krasnaja koroleva (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara 3 (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Tri sčastlivych ženščiny (TV seriál)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Něvidimka" (TV seriál)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
Dikij 4 (TV seriál)
Dom s lilijami (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Čao, Federico! (TV seriál)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
2012 Berega (TV seriál)
2011 Karamel (TV seriál)
Ogurečnaja ljubov (TV seriál)
2010 V lesach i na gorach (TV seriál)
Žurov 2 (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
2003 Bajazet (TV seriál)
2001 Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)
Graždanin načalnik (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dom, gdě isčezajut mužja (S01E10)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubiť vorona (S01E02)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace