foto

David Leland

  • nar. 20.4.1941 (80 let)
    Cambridge, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Andělé a panny
1998 Armáda v sukních
1990 Velký muž
1989 Proč Italové nepoužívají gril?
1987 Měli jste být se mnou

TV seriály

2013 Borgiové (TV seriál)
Krvavé slzy (S03E08)
Lucreziin gambit (S03E07)
2012 Borgiové (TV seriál)
Zpověď (S02E10)
Svět zázraků (S02E09)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Bastogne (E06)

Dokumentární

2003 Concert for George (koncert)

Hudební videoklipy

1999 Paul McCartney: Brown-Eyed Handsome Man (hudební videoklip)
1990 The Traveling Wilburys: Inside Out (hudební videoklip)
The Traveling Wilburys: She's My Baby (hudební videoklip)
1989 Tom Petty: I Won't Back Down (hudební videoklip)
1988 The Traveling Wilburys: Handle with Care (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky