foto

Märt Avandi

  • nar. 26.2.1981 (37 let)
    Rapla, Estonsko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Šermíř
2010 Punane elavhõbe
2008 Byl jsem tady
2006 Meeletu (TV film)
Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas
2005 Malev
2002 Nimed marmortahvlil

TV seriály

2010 Riigimehed (TV seriál)
2009 Kättemaksukontor (TV seriál)
2008 Tuulepealne maa (TV seriál)

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2008 Tujurikkuja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace