foto

Jalil Lespert

  • nar. 18.9.1976 (44 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Le Dindon
2016 Iris
2014 Yves Saint Laurent
2011 Proti větru
2010 On bosse ici! On vit ici! On reste ici!
2007 24 mesures
2005 De retour

TV seriály

2015 Versailles (TV seriál)
Já jsem stát (S01E02)
Vítejte ve Versailles (S01E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Le Dindon
2016 Iris
2014 Yves Saint Laurent
2011 Proti větru
2007 24 mesures
2005 De retour

Host

TV pořady

2008 Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky