foto

Jalil Lespert

  • nar. 18.9.1976 (41 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Iris
2014 Yves Saint Laurent
2011 Proti větru
2007 24 mesures

TV seriály

2015 Versailles (TV seriál)
L'État c'est moi (S01E02)
Un roi sans château n'a rien d'un vrai roi (S01E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Iris
2014 Yves Saint Laurent
2011 Proti větru
2007 24 mesures

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace