foto

Michael Lindsay-Hogg

  • nar. 5.5.1940 (79 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Waiting for Godot
2000 Ať žijí Beatles (TV film)
1997 Sám (TV film)
V záběru
1996 Sama na lásku (TV film)
1995 Frankie hvězdář
1992 Habitation of Dragons, The (TV film)
Kandidátka na první dámu (TV film)
1991 Objekt krásy
1989 Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde, The (TV film)
Vražda na Měsíci (TV film)
1987 Děvčátko se zápalkami (TV film)
1986 As Is (TV film)
Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story (TV film)
1985 'Master Harold'... and the Boys (TV film)
Dr. Fischer of Geneva (TV film)
Importance of Being Earnest, The (TV film)
1982 Sound of Murder, The
1978 Seagull, The (TV film)
1977 Nasty Habits
Professional Foul (TV film)
1975 Plaintiffs and Defendants (TV film)
Through the Night (TV film)
Two Sundays (TV film)
1974 All Good Men (TV film)
Electra (TV film)
Occupations (TV film)
1973 A.D.A.M. (TV film)
1971 Skin Deep (TV film)
1970 Footprints in the Jungle (TV film)
1969 Journey to the Unknown (TV film)

TV seriály

2015 Tinsel's Town (TV seriál)
1995 Marsalis On Music (TV seriál)
1989 Nightmare Classics (TV seriál)
1987 Trying Times (TV seriál)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Orphans of the Storm (E09)
Brideshead Deserted (E08)
The Unseen Hook (E07)
další epizody (5)
1976 Bill Brand (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Ronnie Barker Playhouse, The (TV seriál)
1967 Man of our Times, A (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)

Dokumentární

1996 Rolling Stones Rock and Roll Circus, The (koncert)
1994 Celebration: The Music of Pete Townshend and The Who
1987 Paul Simon, Graceland: The African Concert (TV film)
1983 Neil Young in Berlin (koncert)
1982 Simon and Garfunkel: Concert in Central Park (koncert)
1970 Let It Be

TV pořady

1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)

Hudební videoklipy

1968 The Beatles: Hey Jude (hudební videoklip)
The Beatles: Revolution (hudební videoklip)
1966 The Beatles: Paperback Writer (hudební videoklip)
The Beatles: Paperback Writer (The Ed Sullivan Show Version) (hudební videoklip)
The Beatles: Rain (hudební videoklip)
The Beatles: Rain (The Ed Sullivan Show Version) (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace