foto

Anssi Niemi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hevi reissu
2017 Neznámý voják
2016 Äpärä
2015 Naše příběhy

TV seriály

2018 Donna (TV seriál)
Normiheteroseksiä (S01E06)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (E12)
Pehmeitä asioita (E03)
Sekasin (TV seriál)
2014 Toisen kanssa (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2012 Kimmo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace