foto

Ludacris

  • nar. 11.9.1977 (41 let)
    Champaign, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (5)

  • Rychle a zběsile 6 (2013)

    - Ve scéně v závěru, kdy přichází agent Hobbs (Dwayne Johnson) a Roman (Tyrese Gibson) pronese: "Mio, schovej raději dětský olej", je Johnsonova odpověď improvizací. Následná reakce Teje (Ludacris) je tak a nehraná. (glumka)

  • Rychle a zběsile 5 (2011)

    - Monstrum použité při vlakové krádeži dostalo přezdívku Mongo. Jedná se o na zakázku postavený trubkový rám osazený kabinou z vojenského tahače HEMTT a motorem Chevrolet V8 s výkonem 600 koní. V úvodní scéně s autobusem se objevili Dodge Charger R/T z roku 1970 a Honda NSX. Po příjezdu do Ria ale i dalších scénách řídí Brian (Paul Walker) Nissan Skyline GTR Coupé ročník 1972 a Dominic (Vin Diesel) klasický Dodge Charger z roku 1970. Během scény ve vlaku jsou ukradeny DeTomaso Pantera 1972, Ford GT40 1965 a Chevrolet Corvette Grand Sport Sting Ray z roku 1966. Hobbsova (Dwayne Johnson) jednotka používá speciál Gurkha a GMC Yukon. Motorka, na které jezdí Gisele Harabo (Gal Gadot), má dle scénáristů označení Ducati Street Racer, přičemž by se mělo jednat o poupravenou Ducati Streetfighter. Tej Parker (Ludacris) jezdí s Fordem Galaxy ročník 1963, Han (Sung Kang) pak během svozu s Fordem Maverick z roku 1970. Ve scéně s výběrem aut se vystřídají Porsche GT3 RS, Toyota Supra a Nissan 370z, zahlédnout lze také Subaru Impreza STi sedan. Ukradená policejní auta jsou Dodge Charger ve verzi Police Interceptor. Pro krádež jsou použity mírně modifikované modely Dodge Charger SRT. Tej Parker (Ludacris) i Roman Pearce (Tyrese Gibson) utratí své peníze za Koenigsegg CCXR, kterých byly skutečně vyrobeny jen 4 kusy, a Han (Sung Kang) se na konci filmu veze v Lexusu LFA, kterých bude vyrobeno jen 500 kůsů. Brian a Dominici v závěru zůstali věrni svým značkám. Brian (Paul Walker) řídí nejnovějším Nissan GT-R, Dominic (Vin Diesel) pak Dodge Challenger model 2010. (Adrai)

  • Max Payne (2008)

    - Lt. Jim Bravura (Chris "Ludacris" Bridges) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 10 ráže .38 Special. (dc125)

  • 16 bloků (2006)

    - Bruce Willis původně chtěl do úlohy Eddieho obsadit rapera Ludacrisa. (imro)

  • Rychle a zběsile 2 (2003)

    - Niektoré autá z filmu sa objavili aj vo videoklipe na pesničku “Act A Fool“ od speváka Ludacrisa, ktorý vo filme hral úlohu Teja. (Drtic)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ride
Show Dogs
2017 Rychle a zběsile 8
2015 Jim Henson's Turkey Hollow (TV film)
Rychle a zběsile 7
2013 Rychle a zběsile 6
2011 Breakaway
Hlavně nezávazně
Rychle a zběsile 5
Šťastný Nový rok
2009 Gamer
2008 Ball Don't Lie
Max Payne
RocknRolla
2007 Santa má bráchu
2006 Bros., The
2005 Malý pasák
Rhythm City Volume One: Caught Up
Snaž se a jeď
2004 Crash
2003 Rychle a zběsile 2
2001 Myčka

TV seriály

2015 Empire (TV seriál)
Without a Country (S02E02)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Screwed (S08E22)
Simpsonovi (TV seriál)
Jak si Kent pustil pusu na špacír (S18E22)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jed (S07E18)
2003 Hard Rock Live (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Art of Organized Noize
2015 The Great Hangover Tour
2011 Biebermania!
2010 Když mně bylo 17 (TV seriál)
2009 Picture
2005 Beef 3
2003 Lovci bankovek
Players: Ludacris (TV film)
Trick Daddy: Uncut
Trina: The Making of a Diamond Princess (TV film)
2002 Hip-Hop VIPs

TV pořady

2017 2017 Billboard Music Awards (TV pořad)
2017 MTV Video Music Awards (TV pořad)
Faktor strachu (TV pořad) - mod.
2016 2016 Billboard Music Awards (TV pořad)
2015 2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
Comedy Central Roast of Justin Bieber (TV pořad)
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
2014 2014 Billboard Music Awards (TV pořad)
2012 MTV Europe Music Awards 2012 (TV pořad)
2011 MTV Europe Music Awards 2011 (TV pořad)
2008 Grammy Awards 2008 (TV pořad)
2007 WrestleMania XXIII (TV pořad)
2006 2006 MTV Movie Awards (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2006 (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
MC Battle (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2003 (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Summer Music Mania 2002 (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Carrie Underwood feat. Ludacris - The Champion (hudební videoklip)
2017 G-Eazy & Kehlani - Good Life (hudební videoklip) - a.z.
Ludacris - Vices (hudební videoklip)
Ludacris feat. Ty Dolla $ign- Vitamin D (hudební videoklip)
2016 Wiz Khalifa feat. Charlie Puth - See You Again (hudební videoklip) - a.z.
2014 Ludacris feat. Wiz Khalifa, Jeremih & Cashmere Cat - Party Girls (hudební videoklip)
2013 Ciara - Body Party (hudební videoklip)
2012 John Legend feat. Ludacris - Tonight (Best You Ever Had) (hudební videoklip)
Ludacris - Jingalin (hudební videoklip)
Ludacris feat. Kelly Rowland - Representin (hudební videoklip)
Ludacris feat. Usher & David Guetta - Rest of My Life (hudební videoklip)
2011 David Guetta ft. Taio Cruz and Ludacris - Little Bad Girl (hudební videoklip)
2010 Ciara feat. Ludacris - Ride (hudební videoklip)
Justin Bieber: Baby (hudební videoklip)
Ludacris feat. Nicki Minaj - My Chick Bad (hudební videoklip)
Ludacris feat. Trey Songz - Sex Room (hudební videoklip)
Taio Cruz feat. Ludacris - Break Your Heart (hudební videoklip)
Tonight (I'm Lovin' You) (hudební videoklip)
2009 Ludacris - How Low (hudební videoklip)
Ludacris feat. Plies - Nasty Girl (hudební videoklip)
2008 Lloyd - How We Do It "Around My Way" ft. Ludacris (hudební videoklip)
Ludacris feat. Chris Brown & Sean Garrett - What Them Girls Like (hudební videoklip)
Ludacris feat. Floyd Mayweather - Undisputed (hudební videoklip)
Ludacris feat. T-Pain - One More Drink (hudební videoklip)
T-Pain feat. Ludacris - Chopped 'n' Skrewed (hudební videoklip)
2007 Fergie feat. Ludacris - Glamorous (hudební videoklip)
Ludacris - Slap (hudební videoklip)
Ludacris feat. Mary J. Blige - Runaway Love (hudební videoklip)
2006 Ludacris feat. Pharrell - Money Maker (hudební videoklip)
Ludacris feat. Young Jeezy - Grew Up a Screw Up (hudební videoklip)
2005 Ciara feat. Ludacris - Oh (hudební videoklip)
Ludacris & Field Mob feat. Jamie Foxx - Georgia (hudební videoklip)
Ludacris - Number One Spot (hudební videoklip)
Ludacris - The Potion (hudební videoklip)
Ludacris feat. Bobby V - Pimpin' All Over the World (hudební videoklip)
2004 Ludacris - Diamond in the Back (hudební videoklip)
Ludacris - Get Back (hudební videoklip)
Usher - Yeah! ft. Lil Jon, Ludacris (hudební videoklip)
2003 Ludacris - Act a Fool (hudební videoklip)
Ludacris - Splash Waterfalls (hudební videoklip)
Ludacris feat. Shawnna - Stand Up (hudební videoklip)
2002 Busta Rhymes - Break Ya Neck (hudební videoklip)
Ludacris feat. Jermaine Dupri - Welcome to Atlanta (hudební videoklip)
Ludacris feat. Mystikal & I-20 - Move Bitch (hudební videoklip)
Ludacris feat. Sleepy Brown - Saturday (Oooh! Ooooh!) (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Ludacris - Gossip Folks (hudební videoklip)
2001 Ludacris - Rollout (My Business) (hudební videoklip)
Ludacris feat. LL Cool J & Keith Murray - Fatty Girl (hudební videoklip)
Ludacris feat. Nate Dogg - Area Codes (hudební videoklip)
Missy 'Misdemeanor' Elliott: Hits of Miss E... The Videos, Volume 1 (hudební videoklip)
Missy Elliott - Get Ur Freak On (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Ludacris & Trina - One Minute Man (hudební videoklip)
2000 Ludacris - Southern Hospitality (hudební videoklip)
Ludacris feat. Shawnna - What's Your Fantasy (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2012 Ludacris feat. Usher & David Guetta - Rest of My Life (hudební videoklip)
2011 David Guetta ft. Taio Cruz and Ludacris - Little Bad Girl (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(23)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace