foto

Christoph Jacobi

  • nar. 19.12.1970 (48 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Auf dem Grund (TV film)
Pelikanblut
2018 Die Affäre Borgward (TV film)
Rewind - Die zweite Chance
Wilsberg - Die Nadel im Müllhaufen (TV film)
2015 Marie Brand und der schöne Schein (TV film)
2014 Stubbe - Von Fall zu Fall: Mordfall Maria (TV film)
2013 Arnes Nachlass (TV film)
Tore tančí
2012 Místo činu: Brémy - Svatební noc (TV film)
Místo činu: Holky na odpis (TV film)
Místo činu: Zlatý náramek (TV film)
Tür an Tür (TV film)
2011 Tatort - Grabenkämpfe (TV film)
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
2009 Hinter den Dünen (studentský film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
Německo '09
2008 Die Dinge zwischen uns
2007 Wortbrot
2005 Es kann euch ja egal sein, wenn ich sterbe (studentský film)
2004 Sperling und die letzte Chance (TV film)
2003 Zrádný šperk (TV film)
2001 Wilde Ehe (studentský film)
1999 Aimee a Jaguár
1998 A Touch of Heaven
1995 Das Versprechen

TV seriály

2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Deich (S15E15)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zahltag (S05E03)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Gibsy - Rukeli Trollmanns Kampf ums Leben
2010 Deckname Cor - Das dramatische Leben des Max Windmüller
2008 Die Deutschen (TV seriál)
2007 Paula Modersohn-Becker - Geschichte einer Malerin (TV film)
1982 Terra X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky