foto

Larissa Breidbach

  • nar. 17.7.1983 (37 let)
    Mülheim an der Ruhr, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Liebe ist unberechenbar (TV film)
Martha & Tommy (TV film)
2016 Egon Schiele
2013 Wechselspiel
2010 Atme

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Bauernopfer (S15E18)
2015 Club der roten Bänder (TV seriál)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Oko za oko (S02E09)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Miss-Wahl (E19)

Dokumentární

2011 Murat B. - Verloren in Deutschland

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky