foto

Julie Hesmondhalgh

  • nar. 25.2.1970 (49 let)
    Accrington, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Closets
2014 Our Gay Wedding: The Musical (TV film)
2009 Coronation Street: Romanian Holiday

TV seriály

2019 Catastrophe (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
2018 Pán času (TV seriál)
Kerblam! (S11E07)
2017 Broadchurch (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Banana (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Cucumber (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
V čísle 9 (TV seriál)
La Couchette (S02E01)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 Dwelling Place, The (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

TV pořady

2015 Mel & Sue (TV pořad)
Tofu (TV pořad)
2001 TV Burp (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace