foto

Andreas Morell

  • nar. Kolín nad Rýnem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Lang Langs Goldberg-Variationen (TV film)
2018 Luther - Ein Oratorium
2015 Platonow (TV film)
2014 Loona Balloona
2012 Die Weber (TV film)
Zauberhafte Lilly
2010 La périchole (TV film)
2009 Lenz (TV film)
2008 Giacomo Puccini - Die dunkle Seite des Mondes (TV film)
Unschuld
Was ihr wollt (TV film)
2007 Gespenster (TV film)
2004 Der Auftrag
2003 Emilia Galotti (TV film)
2002 Der Narr und seine Frau heute Abend in Pancomedia (TV film)
1999 Hanna Schygulla Sings
Mallorca
1996 Streit, Der (TV film)

TV seriály

2019 Alles oder Nichts (TV seriál)
Die Schöne und das Biest (E75)
Ein schwerer Verlust (E74)
Verzweifelte Suche nach Maria (E73)
další epizody (5)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Väter (S16E13)
Horrorhaus (S16E12)
Not-OP (S16E11)
další epizody (4)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verrat (S15E10)
Töchter und Söhne (S15E09)
Erlösung (S15E08)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kranke Gier (S14E13)
Der verlorene Sohn (S14E08)
Lucy (S13E12)
2013 Heldt (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Banánový pavouk (S03E05)
Narozeninové překvapení (S03E04)
Divný sýček (S03E03)
další epizody (5)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mundtot (S13E06)
2012 Sami proti času (TV seriál)
Zwanzig Uhr (S02E13)
Neunzehn Uhr (S02E12)
Achtzehn Uhr (S02E11)
další epizody (6)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Včelí bodnutí (S02E09)
Lovec psů (S02E04)
Jezdecké radosti (S02E03)
další epizody (5)
Sami proti času (TV seriál)
Vierzehn Uhr (S02E07)
Dreizehn Uhr (S02E06)
Zwölf Uhr (S02E05)
další epizody (7)
2010 Sami proti času (TV seriál)
20:00 (S01E13)
19:00 (S01E12)
18:00 (S01E11)
další epizody (11)
2006 Schmetterlinge im Bauch (TV seriál)
2005 Sophia- nevěsta proti své vůli (TV seriál)
Verliebt in Berlin (TV seriál)
2001 Geschichten von überall (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)

Dokumentární

2020 Die großen Musikrivalen (TV seriál)
2019 Gesualdo - Musik und Verbrechen (TV film)
Leidenschaft und Pflicht und Liebe - Die drei Leben der Clara Schumann (TV film)
2017 Der Dirigent Christoph Eschenbach - Aus der Stille in die Musik (TV film)
2016 Musik in Zeiten des Großen Krieges (TV film)
Musik in Zeiten von Krieg und Revolution (TV seriál)
2014 Christian Thielemann - Mein Strauss (TV film)
Music In The Time Of The Great War (TV film)
2007 Abenteuer Klassik! (TV seriál)
2006 GZSZ Inside - Highlights, Stars und vieles mehr (TV film)
2005 Richard Wagner Und Die Frauen (TV film)
2003 Taoism in a Bowl of Water: Tan Dun, a Chinese Composer
1997 Blue Note - A Story Of Modern Jazz (TV film)

TV pořady

2009 Evropské filmové ceny 2009 (TV pořad)
2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)

Koncert

2019 Ludwig van Beethoven: Tripelkonzert - 20 Jahre West-Eastern Divan Orchestra (koncert)
2018 Passion Piano - Gulbenkian Klavierfestival aus Lissabon (koncert)
Piotr Anderszewski und das Klavier (koncert)
Sabine Meyer und die Klarinette - Mozart: Konzert für Bassettklarinette und Orchester (koncert)
2016 Midori spielt Bach (koncert)

Divadelní záznam

2018 Aus der Staatsoper unter den Linden - Hippolyte et Aricie (divadelní záznam)
2017 La Grande Danza: Aterballetto in Milan (divadelní záznam)
Puccinis "Tosca" aus dem Festspielhaus Baden-Baden (divadelní záznam)
2016 Ballet Vlaanderen tanzt Ravel (divadelní záznam)
2011 Alonzo King Lines Ballet (divadelní záznam)
2008 Caravaggio (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Zauberhafte Lilly
1991 Tatort - Die chinesische Methode (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Richard Wagner Und Die Frauen (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky