foto

Andreas Morell

  • nar. Kolín nad Rýnem, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Puccinis "Tosca" aus dem Festspielhaus Baden-Baden (divadelní záznam)
2016 Ballet Vlaanderen tanzt Ravel (divadelní záznam)
Midori spielt Bach (koncert)
2015 Platonow (TV film)
2014 Loona Balloona
2012 Die Weber (TV film)
2010 La périchole (TV film)
2009 Lenz (TV film)
2008 Giacomo Puccini - Die dunkle Seite des Mondes (TV film)
Unschuld
Was ihr wollt (TV film)
2007 Gespenster (TV film)
2004 Der Auftrag
2003 Emilia Galotti (TV film)
2002 Der Narr und seine Frau heute Abend in Pancomedia (TV film)
1999 Hanna Schygulla Sings
Mallorca
1996 Streit, Der (TV film)

TV seriály

2013 Heldt (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Bananenspinne (S03E05)
Party-Animals (S03E04)
Komischer Kauz (S03E03)
další epizody (5)
2012 Sami proti času (TV seriál)
20:00 Uhr (S02E13)
19:00 Uhr (S02E12)
18:00 Uhr (S02E11)
další epizody (6)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Včelí bodnutí (S02E09)
Lovec psů (S02E04)
Jezdecké radosti (S02E03)
další epizody (5)
Sami proti času (TV seriál)
14:00 Uhr (S02E07)
13:00 Uhr (S02E06)
12:00 Uhr (S02E05)
další epizody (7)
2010 Sami proti času (TV seriál)
20:00 Uhr (S01E13)
19:00 Uhr (S01E12)
18:00 Uhr (S01E11)
další epizody (11)
2006 Schmetterlinge im Bauch (TV seriál)
2005 Sophia- nevěsta proti své vůli (TV seriál)
Verliebt in Berlin (TV seriál)
2001 Geschichten von überall (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)

Dokumentární

2017 Der Dirigent Christoph Eschenbach - Aus der Stille in die Musik (TV film)
2014 Music In The Time Of The Great War (TV film)
2007 Abenteuer Klassik! (TV seriál)
2006 GZSZ Inside - Highlights, Stars und vieles mehr (TV film)
2005 Richard Wagner Und Die Frauen (TV film)
2003 Taoism in a Bowl of Water: Tan Dun, a Chinese Composer
1997 Blue Note - A Story of Modern Jazz (TV film)

TV pořady

2009 Evropské filmové ceny 2009 (TV pořad)
2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Tatort - Die chinesische Methode (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Richard Wagner Und Die Frauen (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace