foto

Niall MacGinnis

  • nar. 29.3.1913
    Dublin, Irsko
  • zem. 6.1.1977 (63 let)
    Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Vzbouření v Sun Valley (TV film)
1973 Mackintoshův člověk
1971 River of Mystery (TV film)
1970 Darling Lili
The Kremlin Letter
1969 Hříšný Davey
Krakatoa, na východ od Jávy
1968 Boty svatého Petra
1967 The Viking Queen
Torture Garden
1966 A Man Could Get Killed
Island of Terror
1965 The Truth About Spring
Válečník
Špión, který přišel z chladu
1964 Becket
1963 Face in the Rain
Jáson a Argonauti
Man Who Finally Died, The
1962 Billy Budd
Playboy of the Western World
The Devil's Agent
The Prince and the Pauper (TV film)
The Webster Boy
1961 Johnny Nobody
1960 A Terrible Beauty
Foxhole in Cairo
In the Nick
Never Take Sweets from a Stranger
Sword of Sherwood Forest
Únos
1959 Příběh jeptišky
Shake Hands with the Devil
Tarzanovo největší dobrodružství
This Other Eden
1958 Behind the Mask
Jack the Ripper (TV film)
She Didn't Say No!
1957 Night of the Demon
The Shiralee
1956 Alexandr Veliký
Paris a Helena
Žízeň po životě
1955 Vom Himmel gefallen
1954 Conflict of Wings
Hell Below Zero
Zrazení
1953 Knights of the Round Table
Martin Luther
1951 Murder in the Cathedral
Není cesty v oblacích
Talk of a Million
1950 Chance of a Lifetime
1949 Christopher Columbus
Diamond City
1948 Anna Karenina
Hamlet
No Room at the Inn
1947 Kapitán Boycotte
1944 Jindřich V.
Stolibrové okénko
Tawny Pipit
1943 Příběh jedné z nich
Undercover
1942 The Day Will Dawn
1941 49th Parallel
East of Piccadilly
1938 Mountains O'Mourne
Spring Meeting (TV film)
1937 Last Adventurers, The
Ostrov zapomenutých
1936 Debt of Honor
Ourselves Alone
The Crimson Circle
The Luck of the Irish
1935 Turn of the Tide

TV seriály

1937 Theatre Parade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace