foto

Christiane Bopp

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Pigeon, Le (TV film)
2008 C'est mieux la vie quand on est grand (TV film)
2007 Hubert et le chien (TV film)
Le fantôme de mon ex (TV film)
2006 Du goût et des couleurs (TV film)
Je hais les parents (TV film)
2004 Joe Pollox et les mauvais esprits (TV film)
2003 Lásko moje, kde jsi?
Ženy mají pravdu (TV film)
2002 Motýl
2001 Amélie z Montmartru
Les ex font la loi (TV film)
2000 La femme de mon mari (TV film)
Sur un air d'autoroute
Vive nous!
1998 Femme du veuf, La (TV film)
Pain au chocolat
1997 Paroles d'hommes
1996 Bourgeois se rebiffe, Le (TV film)

TV seriály

2010 Paradise kemp (TV seriál)
Doc Love au camping (S02E03)
2009 Paris 16ème (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
Sami (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Blague à part (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 Une famille pour deux (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1986 Růžová knihovna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace