foto

Maurice Béjart

  • nar. 1.1.1927
    Marseille, Bouches-du-Rhône, Francie
  • zem. 22.11.2007 (80 let)
    Lausanne, Vaud, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 New old
1972 Un film sur quelqu'un
1952 Eldfågeln

Dokumentární

2017 Béjart, l’âme de la danse - a.z.
2016 Maurice Béjart! (TV film)
2009 El esfuerzo y el ánimo - a.z.
1964 Chroniques de France (TV seriál)

TV pořady

2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
1956 En direct de... (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Ballet for Life

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Je t'aime, tu danses
1964 Reine verte, La (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace