foto

Marie Jansová

  • nar. 9.12.1981 (38 let)
    Ústí nad Labem, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dotek betonu (studentský film)
Požehnaný (studentský film)
Píseček (TV film)
Spiritual Fitness - Four Eyes (studentský film)
2016 Pohádky pro Emu
2015 Die Himmelsleiter (TV film)
Dítě číslo 44
Kobry a užovky
2012 Praho, má lásko (studentský film)
2011 Tahle země není pro mladý
2009 Hranice (studentský film)
Kněžna Libuše
Někdy někoho (studentský film)
Rozřezat, rozejít (studentský film)
2008 František je děvkař

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Můj bezvadnej život (E03)
MOST! (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 1 (E01)
Modrý kód (TV seriál)
Samé lži (S03E33)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Velké váhání (S02E51)
Specialisté (TV seriál)
Šťastná rodina (S02E36)
2016 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borcherts Fall (E01)
Rapl (TV seriál)
Smrt na lovu (S01E03)
Doktor Martin (TV seriál)
Jako kočka (S02E14)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Láska až na krev (S01E11)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Esemesky (S05E15)
2007 Škola Na Výsluní (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Houpací koně: Poslední vrchol před západem (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Já budu Einsteinem! (TV pořad)
2013 Emoce a my (TV pořad)
2009 Záhady duše (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky