foto

Bruno Bontempelli

  • nar. 1948
  • zem. 26.2.2014

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 À la recherche du temps perdu (TV film)
2003 Mata Hari, la vraie histoire (TV film)
Satan refuse du monde (TV film)
Une deuxième chance (TV film)
2002 Chanson du maçon, La (TV film)
2001 Piknik u Osirida (TV film)
1997 Diable en sabots, Le (TV film)
Un printemps de chien (TV film)
1981 Erotico Blues
Les fiançailles de feu (TV film)
1978 Nuova colonia, La (TV film)

TV seriály

2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Troisième partie (E03)
Deuxième partie (E02)
Première partie (E01)
1998 Poursuite du vent, La (TV seriál)
1996 L'allée du roi (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Spirou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky