foto

Mikko Sippola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Saattokeikka
2016 Kaikki hyvin, Pekka
Språkfrågan
2013 Přijede prezident!
2011 Jussi Vares: Polibek zla
2010 Utíkej, sestro, utíkej!
2007 Trial
Tässä lepää Aino Koski (studentský film)
2006 Rispect (studentský film)
2004 Tango (studentský film)

TV seriály

2017 Onnela (TV seriál)
Talo, auto ja lapsi (S01E10)
Juhannustaikoja (S01E09)
Jesse (S01E08)
další epizody (10)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Mustat lesket (TV seriál)
Totuus (S02E12)
Silminnäkijä (S02E11)
Kuka olikaan voittaja? (S02E10)
další epizody (12)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Sarjakihlaaja (E08)
Rytmihäiriöitä (E06)
Räppäri (E03)
další epizody (5)
Joulukalenteri: Kadonneiden lahjojen tapaus (TV seriál)

Dokumentární

2014 Monstrózní Lordi
2013 Chimeras
Ekopolis
2012 Virtuaalinen sota
2010 Inhale/exhale
Joulumiehet
Vasen vartaloon
2008 Leikki
2006 Ilman käsikirjoitusta, ilman ohjausta (studentský film)
Keijupuisto (studentský film)
2005 Trulichka (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Utíkej, sestro, utíkej!

TV seriály

2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky