foto

Cugumi Óba

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Death Note - komiks
2016 Desu nóto Light up the NEW world - komiks
2015 Bakuman. - komiks
2008 Death note: Následník (TV film) - komiks
L: Change the World - komiks
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film) - komiks
2006 Zápisník smrti - komiks
Zápisník smrti: Poslední jméno - komiks

TV seriály

2016 Desu nóto NEW GENERATION (TV seriál) - komiks
2015 Death Note (TV seriál) - komiks
2013 Bakuman. (TV seriál) - komiks
Yume to Genjitsu (S03E25) - komiks
Ari Kata to Owari Kata (S03E24) - komiks
MAIKU to Daihon (S03E23) - komiks
další epizody (12)
2012 Bakuman. (TV seriál) - komiks
Muhou to Muishiki (S03E13) - komiks
Nekketsu to Kanpai (S03E12) - komiks
Shōryo to Kaeten (S03E11) - komiks
další epizody (25)
2011 Bakuman. (TV seriál) - komiks
Dōmei to Dōkyū (S02E13) - komiks
Keiken to Dēta (S02E12) - komiks
Manga to Seishun (S02E11) - komiks
další epizody (25)
2010 Bakuman. (TV seriál) - komiks
Sokuhō to Honchan (S01E13) - komiks
Gochisō to Sotsugyō (S01E12) - komiks
Choko to NEXT! (S01E11) - komiks
další epizody (13)
2007 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál) - komiks
Šinsekai (E37) - komiks
1.28 (E36) - komiks
Sacui (E35) - komiks
další epizody (25)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál) - komiks
Koigokoro (E12) - komiks
Tocunjú (E11) - komiks
Giwaku (E10) - komiks
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace