foto

Miwako Šišido

  • nar. 13.6.1965 (55 let)
    Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 108 Kaiba Goró no fukušú to bóken
2016 Sayonara Debussy: Pianist Tantei Misaki Yôsuke (TV film)
Čókósoku! Sankin kótai returns
2015 Eipuriru Furuzu
2013 Čúgakusei Marujama
2012 Paikaji nankai sakusen
2010 Ashita Yaru Koto Gomi Dashi Aisoowarai Renai
Óoku
2007 Quiet room ni jókoso

TV seriály

2020 Urajasu tekkin kazoku (TV seriál)
Happacume: Nacu no šinrei macuri!? Inagawa Džundži mo sansen? (E08)
Gohacume: Nišikawa-ke moving (E05)
Sanpacume: Sakuramu dreaming (E03)
další epizody (4)
Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 5 (S06E05)
2019 Aloha sommelier (TV seriál)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2018 Icumademo široi hane (TV seriál)
Momikešite fuju (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2017 Aka no šó (TV seriál)
Džošú seben (TV seriál)
Onna no Kunshou (TV seriál)
2014 Gomen ne seišun (TV seriál)
Kami no cuki (TV seriál)
TOKYO23: Survival City (TV seriál)
Tamagawa Kuyakusho of the Dead (TV seriál)
2013 Keibuho Yabe Kenzo 2 (TV seriál)
Sora tobu kóhóšicu (TV seriál)
2012 Kazoku hakkei (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
2011 Džidankóšónin Gota keši (TV seriál)
Hagane no Onna 2 (TV seriál)
2010 Hagane no Onna (TV seriál)
Moteki (TV seriál)
Sakuja kono hana (TV seriál)
Unubore Deka (TV seriál)
2009 Madžo saiban (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Kimi Hannin Janai Yo Ne? (TV seriál)
2005 Faito (TV seriál)
2004 Kyokugen Suiri Coliseum (TV seriál)
2003 Nikoniko nikki (TV seriál)
2002 Psycho Doctor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky