foto

Horst-Günter Marx

  • nar. 1955
    Caputh, Potsdam, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kreuzberg
2016 Immigration Game
The Key
2015 Der Mann ohne Schatten (TV film)
Mama (studentský film)
Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
2014 Fingerplay
Toilets
2013 Eine unbeliebte Frau (TV film)
Millionen
Tatort - Machtlos (TV film)
2012 Deckname Luna (TV film)
Der Sandmann (TV film)
Russisch Roulette (TV film)
Wilsberg - Halbstark (TV film)
2011 Inga Lindström: Tajemný náhrdelník (TV film)
Polizeiruf 110 - Die verlorene Tochter (TV film)
2010 Empathie - Stumme Schreie (TV film)
Mirrors for Princes
Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Vater aus heiterem Himmel (TV film)
2009 Nachtschicht - Wir sind die Polizei (TV film)
2008 Das Geheimnis im Wald (TV film)
Sklaven und Herren (TV film)
2007 Erlkönig (TV film)
Smrt v lepší společnosti (TV film)
2006 Koruna pro Isabellu (TV film)
Růže mezi trním (TV film)
2005 Pašák - Špinavý kšeft (TV film)
Rabenkinder (TV film)
2004 Navždy v srdci (TV film)
2003 Der Aufstand (TV film)
Kámoši, holky a prachy (TV film)
Mensch Mutter
Milchwald
Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
2002 Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
Odpověď dr. Mertensové (TV film)
2001 Das Schneeparadies (TV film)
Der Verleger (TV film)
Endstation Tanke
Polizeiruf 110 - Bis unter die Haut (TV film)
Sedm dní v ráji (TV film)
Starkes Team - Lug und Trug, Ein (TV film)
Tmavomodrý svět
Wunde, Die (TV film)
2000 Místo činu: Frankfurt - Podle vlastních zákonů (TV film)
1999 Chill Out (TV film)
Doppeltes Dreieck (TV film)
Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)
Místo činu - Smrtelný strach (TV film)
Tatort - Der Duft des Geldes (TV film)
Todesengel (TV film)
1998 Letzte Chance für Harry (TV film)
Mammamia (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Růže pro Naďu (TV film)
1997 Kap der Rache (TV film)
Pobřežní stráž (TV film)
Polizeiruf 110 - Feuertod (TV film)
1996 Katze von Kensington, Die (TV film)
1995 Die Tote von Amelung (TV film)
Krutá dvojčata (TV film)
Unbeständig und kühl (TV film)
1994 Necklace, The
1993 Apfel im Moor (TV film)
Boomtown (TV film)
Bouřlivé setkání (TV film)
1992 Angst wird bleiben, Die (TV film)
1990 Zeugin, Die (TV film)
1988 Venusfalle, Die
1987 Verliebten, Die

TV seriály

2018 Génius (TV seriál)
Kapitola čtvrtá (S02E04)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Na východ od ráje (S22E08)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Romeo a Julie (S04E12)
Kobra 11 (TV seriál)
Iluzionista (S17E06)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Mord nach Feierabend (S01E01)
Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Napoleons Klo (E14)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Böses Erwachen (E05)
Geplatzte Träume (E04)
Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Fokus (S08E22)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Nikomu ani slovo (E09)
Kobra 11 (TV seriál)
Drsná podmínka (S10E14)
2004 Big Ben (TV seriál)
Řád mravní čistoty (S11E02)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Irrwege (S02E02)
2001 Einmal Prinz zu sein (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Der Pfundskerl (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Smrt ve stovce (S01E05)
Sperling (TV seriál)
Stockinger (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben
2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace