foto

Pooky Quesnel

  • nar. 21.11.1965 (54 let)
    Eccles, Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Nadějné vyhlídky
2010 The Foundling
2009 Enid (TV film)
2007 Oh Happy Day
Recovery (TV film)
2005 Life Isn't All Ha Ha Hee Hee (TV film)
Walk Away and I Stumble (TV film)
2002 Innocents (TV film)
2001 Případy inspektora Lynleyho: Vysvobození (TV film)
1999 Vánoční koleda (TV film)
1993 Dravec
Dámský průvodce nevěrou (TV film)

TV seriály

2020 The A Word (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2019 Výkupné (TV seriál)
Prima (S03E07)
2018 Kiss Me First (TV seriál)
Friends Let Us Down (E04)
Make It Stop (E02)
2017 The A Word (TV seriál)
Same Deep Water (S02E06)
Family Album (S02E05)
Falling (S02E04)
další epizody (6)
2016 Class (TV seriál)
The Lost (S01E08)
The Metaphysical Engine, or What Quill Did (S01E07)
Detained (S01E06)
další epizody (7)
The A Word (TV seriál)
Lost (S01E06)
Goodbye (S01E05)
Sleepover (S01E04)
další epizody (6)
The Living and the Dead (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Otec Brown (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S04E08)
2014 Endeavour (TV seriál)
Tajemství (S02E01)
2013 The Guilty (TV seriál)
Truckers (TV seriál)
2012 Starlings (TV seriál)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
Personal (S01E03)
The Body Farm (TV seriál)
Top Boy (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2010 Accused (TV seriál)
Willy's Story (S01E01)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Shaken (S04E03)
Pět dní (TV seriál)
Day 102 (S02E05)
Day 37 (S02E04)
Day 2 (S02E02)
další epizody (4)
2009 Paradox (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Found in Soho (S02E01)
Criminal Justice (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2008 Inspector George Gently (TV seriál)
The Burning Man (S01E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Midsomer Life (S11E04)
2007 Skins (TV seriál)
Jal (S01E03)
True Dare Kiss (TV seriál)
2006 Not Going Out (TV seriál)
Suburban Shootout (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Ideal (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Zlatá hodina (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Clinic (TV seriál)
2001 Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 5 (S03E05)
1999 Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
The Ambassador (TV seriál)
The Mrs Bradley Mysteries (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
Finney (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky