foto

Georgie Glen

  • nar. 1956
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dial M for Middlesbrough (TV film)
The Cure (TV film)
2018 Death on the Tyne (TV film)
2017 Zabiják & bodyguard
2016 Jackie
2012 Bídníci
2011 Můj týden s Marilyn
Vrtěti ženou
2008 Lekce neslušného chování
Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové (TV film)
2006 Elizabeth David: A Life in Recipes (TV film)
Nezlomná vůle
Obyčejná žena (TV film)
2003 Holky z kalendáře
2002 Daniel Deronda (TV film)
2001 Klikaři
2000 Děti železnice (TV film)
Příběhy upírka Rudolfa
1999 C. Cooksonová: Tilly Trotterová (TV film)
1998 Children of the New Forest (TV film)
Láska mezi paragrafy
Nápadník (TV film)
Zamilovaný Shakespeare
1997 Nechte maličkých... (TV film)
Paní Brownová
True Tilda (TV film)
1995 Great Kandinsky, The (TV film)

TV seriály

2019 Pure (TV seriál)
Episode 1 (E01)
The Victim (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Sally4Ever (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Damned (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2017 Quacks (TV seriál)
The Duke's Tracheotomy (E01)
2016 Damned (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Kolekce (TV seriál)
Odlesk slávy (E05)
Vůně (E03)
Šaty (E02)
2015 Hoff the Record (TV seriál)
2014 Boomers (TV seriál)
Tajemství Evermooru (TV seriál)
Warren United (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Zatracený den (S03E07)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
The Royal Bodyguard (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
2010 Mid Morning Matters with Alan Partridge (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Posed (S07E03)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Snáze čelit zlu, které známe (S04E01)
Moje rodina (TV seriál) - a.z.
Kenzova úloha (S09E09) - a.z.
2008 The Wrong Door (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Pokušení Sarah Jane Smithové - 2. část (S02E10)
Pokušení Sarah Jane Smithové - 1. část (S02E09)
Hercule Poirot (TV seriál)
Kočka mezi holuby (S11E02)
2007 After You've Gone (TV seriál)
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2006 Genie in the House (TV seriál)
The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
The Line of Beauty (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Love Soup (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Egeria (S01E06)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 1 (S03E01)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Voda za všechny peníze (S01E03)
Moře duší (TV seriál)
Nejhorší týden mého života (TV seriál)
Nighty Night (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
2003 Coming Up (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 4 (S01E04)
New Tricks (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Ti Harperovi to válí! (S04E02)
2002 Cutting It (TV seriál)
The American Embassy (TV seriál)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Brand Spanking New Show (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
In the Red (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
No Bananas (TV seriál)
1995 Tears Before Bedtime (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Time to Dance, A (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Highway (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
1979 To the Manor Born (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky