foto

Neil Pearson

  • nar. 27.4.1959 (60 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 In Extremis
2016 ID2: Shadwell Army
2010 On Expenses (TV film)
Slečna Marplová: Plavý kůň (TV film)
2007 Clapham Junction (TV film)
Frankenstein (TV film)
2006 Booze Cruise III, The (TV film)
Otec prasátek (TV film)
The Kindness of Strangers (TV film)
2005 The Booze Cruise II: The Treasure Hunt (TV film)
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
2003 Booze Cruise, The (TV film)
2001 Deník Bridget Jonesové
Trance (TV film)
Whistle-Blower, The (TV film)
2000 The Magician's House II (TV film)
1999 Bostock's Cup (TV film)
The Mystery of Men (TV film)
1998 Nebe na zemi (TV film)
1997 Fotbalové opojení
1996 Crossing the Floor (TV film)
1993 Secret Rapture, The
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
1987 Bell-Run, The (TV film)
Up Line (TV film)
1982 Privates on Parade

TV seriály

2016 In the Club (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (4)
2014 In the Club (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2013 Smrt v ráji (TV seriál)
A Dash of Sunshine (S02E06)
2011 Monroe (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
Goodbye China (S04E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Temná tajemství (S14E02)
2009 All the Small Things (TV seriál)
2008 Apparitions (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Měsíc líbá moře (S02E01)
2006 The State Within (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2003 Trevor's World of Sport (TV seriál)
2001 Armadillo (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
2000 Dirty Work (TV seriál)
1999 The Magician's House (TV seriál)
1998 Rhodes (TV seriál)
1997 See You Friday (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Shrinks (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1988 Chelmsford 123 (TV seriál)
Les Girls (TV seriál)
That's Love (TV seriál)
This Is David Lander (TV seriál)
1987 Intimate Contact (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
1982 Play for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2005 The World's Most Photographed (TV seriál) - vyp.
2003 Comedy Connections (TV seriál)
2002 Fame, Fashion and Photography: The Real Blow Up (TV film)
1964 Horizon (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Power Monkeys (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Kumars at No. 42, The (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace