foto

Samantha Futerman

  • nar. 19.11.1987 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Man Up
2013 Našrot
2010 Dál než se zdálo
2008 Harold
2007 Across the Universe
Můj milý deníčku
2005 Gejša
Motel, The

TV seriály

2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
About a Boy-Yoi-Yoing (S03E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzorec sedmnáct (S16E09)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
You Can't Take It with You (S04E02)
Quality of Life (S04E01)
2012 Harry's Law (TV seriál)
The Contest (S02E17)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)

Dokumentární

2015 Teuwinseuteojeu

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Teuwinseuteojeu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky