foto

Morgan Krantz

  • nar. 1.11.1986 (33 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 I Blame Society
2019 3 Day Weekend
2018 Softness of Bodies
2017 Everything is Free
Say You Will
XX
2015 Bad Roomies
Manson's Lost Girls (TV film)
Palisade
Shut Up and Drive
There Is a New World Somewhere
2013 All Together Now
Případ Katie Levengerové
2012 Pleased to Meet You
Transit
2011 0s & 1s
The Death and Return of Superman
2010 Mery v očekávání
1995 Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Mystery Cruise, The

TV seriály

2020 In the Dark (TV seriál)
The Truth Hurts (S02E06)
The Unusual Suspects (S02E05)
Deal Me In (S02E04)
další epizody (6)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Namasté (S05E04)
O 50 % míň (S05E02)
Mág (S05E01)
2019 In the Dark (TV seriál)
It's Always Been You (S01E13)
Rollin' with the Homies (S01E12)
I Woke Up Like This (S01E11)
další epizody (12)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
The Intransigence of Love (S05E01)
2018 Alex, Inc. (TV seriál)
The Wax Museum (E02)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
A Man of Letters (S01E05)
Strangers (TV seriál)
2014 Liga snů (TV seriál)
Taco Standard Time (S06E09)
2013 Doll & Em (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Spadnout až na dno (S02E07)
2012 Girls (TV seriál)
Vagíno-panika (S01E02)
Nová holka (TV seriál)
Sousedé (S02E04)
2011 2 $ocky (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2010 Infinity Strategists (TV seriál)
Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
2009 Online Gamer, The (TV seriál)
Psycho Girlfriend (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Babysitter

TV seriály

2010 Infinity Strategists (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Babysitter
2011 0s & 1s

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky