foto

Clive Wood

  • nar. 1954
    Croydon, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sufražetka
2011 Lov lososů v Jemenu
2005 Red Mercury
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
2003 Lev v zimě (TV film)
1992 Dead Romantic
Hummingbird Tree, The
1991 Krvavá přísaha (TV film)
1990 Ostrov pokladů (TV film)
1988 Buster
Psí vojáci
1987 Love After Lunch (TV film)
Pretorius
1985 The Innocent
1979 Taxíkáři (TV film)

TV seriály

2018 Osmý smysl (TV seriál)
Amor Vincit Omnia (S02E12)
Otec Brown (TV seriál)
Zlo, které známe (S06E06)
2017 In the Dark (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Osmý smysl (TV seriál)
Polyphony (S02E04)
Obligate Mutualisms (S02E03)
Who Am I? (S02E02)
2014 Utopia (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Divoká sklizeň (S16E03)
2013 Bible (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Domov (S01E04)
2012 Without You (TV seriál)
2011 Vojandy (TV seriál)
Darkest Hours (S02E05)
Final Reckoning (S02E03)
Displaced Loyalties (S02E02)
další epizody (4)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Pandorica se otevírá (S05E12)
2009 Minder (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Pomsta špionů (S12E03)
2007 Bonkers (TV seriál)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
2003 Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Záhadná úmrtí (S03E02)
1999 Holby City (TV seriál)
1993 Glóbusz (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
Witchcraft (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1989 Capstick's Law (TV seriál)
Press Gang (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
1977 Treasure Island (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace