foto

Claes Månsson

  • nar. 9.2.1950 (69 let)
    Johanneberg, Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Halvdan Viking
Lyrro
2013 Campa i Klaveret (TV film)
Příběh Vánoční noci
2011 Tenkrát na Phuketu
The Stig-Helmer Story
2009 Virus i bataljonen
2008 Min morbror tyckte mycket om gult
2007 Pirret
2006 Göta kanal 2 - kanalkampen
Heartbreak Hotel
2003 Mannen som log (TV film)
1999 Trettondagsafton (TV film)
1997 Rika barn leka bäst
1996 Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen
1994 Illusioner
Sommarmord
Yrrol
1993 Drömkåken
1992 Chytrá malá Lota
1991 Kalle Stropp och Grodan Boll på svindlande äventyr
Milujeme golf
1990 Apelsinmannen
1989 1939
Vildanden (TV film)
1988 Clark Kent (TV film)
En far (TV film)
Livsfarlig film
1987 Dnes vše, zítra nic (TV film)
1986 Min pappa är Tarzan

TV seriály

2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Mr. Bajskorv (S02E07)
Svensexa (S02E06)
další epizody (8)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Återförening (S01E10)
Oddělené životy (S01E09)
Rozchody (S01E08)
další epizody (10)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
2008 Magnus Fredrik Skielm (TV seriál)
Kustaa IV Aadolfin vangitseminen (E09)
Sota on hävitty (E08)
Viapori antautuu (E02)
další epizody (4)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Hotell Kantarell (TV seriál)
Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2005 Saltön (TV seriál)
2003 Creepschool (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
1999 Jävla Kajsa (TV seriál)
1997 Pappas flicka (TV seriál)
Pelle Svanslös (TV seriál)
Persons parfymeri (TV seriál)
1993 Tomtemaskinen (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)
1989 Lorry (TV seriál)
Tre kärlekar (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace