foto

Jimi Mistry

  • nar. 1973
    Scarborough, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Jimy Mistry se narodil 1.1. 1973 v Scarborough, Yorkshire. Jeho otec je Ind a matka Irka. Vystudoval St. James' Catholic High v Manchesteru. Poté se jeho rodina přestěhovala na čas do Cardiffu, kde naštěvoval Radyr Comprehensive School. Svá studia dokončil v Birmingham School of Speech and Drama.

Jeho první role byla v televizní show EASTENDERS. Ve filmu se poprvé představil v roce 1996, a to ve filmu HAMLET. Taky byl obsazen do polo-autobiografické hry VÝCHOD JE VÝCHOD. Produkoval a zahrál si v dokumentu AND THE BEAT GOES ON, který pojednává o hudebním stylu House na Ibize. Jeho nejznámější film je KRVAVÝ DIAMANT, kde si zahrál spolu s Leonardem DiCapriem.

V roce 2000 se oženil s Meg Leonard, se kterou se rozvedl v březnu 2001. S Meg má dceru Elin Leonard Mistry, která se narodila 13. 5. 2001.

adéla "simply" n.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kidnap Diaries, The (TV film)
2010 Basement
Báječný život po životě
Festival of Lights
West Is West
2009 2012
Zkouška
2008 Fiona's Story (TV film)
RocknRolla
2007 Hranice
2006 Krvavý diamant
2005 Láska a jiné průšvihy
Stůj, ten mobil není tvůj
Things to Do Before You're 30
2004 Dotyk růžové
Ten Minute Movie
Zakletá Ella
2002 Guru
2001 Mystic Masseur, The
Teritorium
2000 Vášnivá salsa
1999 Východ je východ
1996 Hamlet

TV seriály

2012 The Syndicate (TV seriál)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Celá tvá minulost (S01E03)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (8)
2010 Protiúder (TV seriál)
Iraq - Part 2 (S01E02)
2007 Nearly Famous (TV seriál)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2007 British Film Forever (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace