foto

Karin Bertling

  • nar. 25.5.1937 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Den blomstertid nu kommer
Operation Ragnarök
2017 Bitch
Let Me Go
Trädgårdsgatan
2016 Medan vi lever
2015 Babička tančí na stole
Sensoria
2014 Lokalvårdaren
2013 Sølvtråd
2012 Johan Falk: Barninfiltratören
Johan Falk: De 107 patrioterna
2011 Lady Crush
2010 Bella Block - Das schwarze Zimmer (TV film)
2009 Nasty Old People
2008 Craig
2005 Aphelium
Brutal Incasso
Doxa
2004 Camp Slaughter
2003 Hannah med H
Mannen som log (TV film)

TV seriály

2017 Gabriel Klint (TV seriál)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Wallander (TV seriál)
Anonymní zabijáci (S02E01)
2005 Wallander (TV seriál)
Innan frosten (S01E01)
2002 Den 5:e kvinnan (TV seriál)
Familjen (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace