foto

D. W. Moffett

  • nar. 26.10.1954 (63 let)
    Highland Park, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

D.W. Moffett se narodil v Highland Park, IL - severní předměstí Chicaga  a vyrůstal v nedalekém Wilmette. Vzal si umělecké jméno "D.W." aby nedošlo k záměně s britským hercem Donaldem Moffatem. V letech 1969-1974  Moffett navštěvoval soukromou střední školu v Německu, (Schule Schloss Neubeuern). Po absolvování Stanford University, kde se specializoval na politické vědy, se ocitl v Chicagu kde pracoval jako investiční bankéř. Později byl zlákán do divadla St. Nicholas Theater Copany, kde začal studovat s Williamem H. Macym. Krátce poté, založil vlastní divadelní společnost Remains Theater. Má za sebou přes čtyřicet inscenací, které řídil nebo produkoval. Ve velkém počtu si i zahrál, například po boku Kevina Spaceyho a Jennifer Ehle ve Phialadelphia Story nebo s Johnem Malkovichem v Balm In Gilead. 
 
Moffett má za sebou celou řadu televizních filmů a seriálů i filmů z velkého plátna. Hrál po boku Michaela Douglase ve filmech VOLNÝ PÁD a TRAFFIC – NADVLÁDA GANGŮ, s Liv Tyler ve SVŮDNÉ KRÁSE,  s Téou Leoni ve FALEŠNÉ HRABĚNCE. Ze seriálů  to byly CHICAGO SONS, PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O., ŽIVOT V DIVOČINĚ, HIDDEN PALMS, NOUZOVÉ PŘISTÁNÍ nebo HAPPILY DIVORCED.
 
V současné době žije v Africe, kde se věnuje rodině, tenisu a cestování.

Zuzana "hellenkka" Stehlíková

Herecká filmografie

Filmy

2011 Spratci na zabití
2010 Skateland
2009 Operating Instructions (TV film)
Smell of Success, The
2008 Visioneers
bgFATLdy
2005 Autobusy mé sestry (TV film)
Special Ed
Tennis, Anyone...?
2004 Deerings, The (TV film)
Klíč k vraždě
2003 Nečekaná láska (TV film)
Třináctka
2001 Tak mě zab!
2000 Traffic - Nadvláda gangů
1999 Molly
Píseň od srdce (TV film)
1998 Dokonalá kořist (TV film)
1997 Joe's Wedding
1996 Objetí smrti
Svůdná krása
The Secret She Carried (TV film)
1995 Drsná magie
1994 Falešná hraběnka (TV film)
Filmová láska (TV film)
Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)
1993 Love, Lies & Lullabies (TV film)
Volný pád
1992 Miss Beatty's Children
Soukromý případ (TV film)
1990 Cena štěstí (TV film)
Lisa
Psychopat ze San Francisca
1989 Ask Me Again (TV film)
Konec snu (TV film)
1987 Teror na kolech
Černá vdova
1985 Časný mráz (TV film)

TV seriály

2018 Sandra (TV seriál)
2017 Záměna (TV seriál)
Long Live Love (S05E10)
The Wolf Is Waiting (S05E09)
Left in Charge (S05E08)
další epizody (10)
2015 Záměna (TV seriál)
And Always Searching for Beauty (S04E20)
A Mad Tea Party (S04E19)
The Accommodations of Desire (S04E18)
další epizody (20)
2014 Záměna (TV seriál)
Yuletide Fortune Tellers (S03E22)
And Life Begins Right Away (S03E21)
The Girl on the Cliff (S03E20)
další epizody (22)
2013 Záměna (TV seriál)
Departure of Summer (S02E21)
The Merrymakers (S02E20)
What Goes Up Must Come Down (S02E19)
další epizody (21)
2012 Záměna (TV seriál)
Street Noises Invade the House (S01E30)
The Trial (S01E29)
We Are the Kraken of Our Own Sinking Ships (S01E28)
další epizody (20)
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
The Homecoming (S01E10)
Paradise Lost (S01E09)
Pandora's Box (S01E08)
další epizody (10)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
Život v divočině (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Skin (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
1997 Chicago Sons (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Druhá duše (S01E04)
1991 Palace Guard (TV seriál)
1987 Oldest Rookie, The (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Holiday Hostage

TV seriály

1998 For Your Love (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace